Ledenlog MKM - Meeleven en Mee Lachen

Beste lezers van MKM,

Deze log is bedoeld voor iedereen die iets persoonlijks kwijt wil over zichzelf. We missen nl echt een plekje waar je 'je ei' kwijt kunt, en waar het even iets langer kan blijven staan. Daarnaast wordt de log gebruikt voor bijv. eventuele updates over ziektes van leden, maar mogen mensen ook bijv. fijn nieuws hier vertellen. En wil je gewoon ergens over kletsen? Ook dat kan! Het jaaroverzicht kan in het vervolg gebruikt worden voor nieuws en linkjes over royals en mode.

Je kunt de ledenlog altijd links onder het kopje Agenda terugvinden.

Vragen? Stel ze gerust!

Een hartelijke groet, het moderating team (Josine, TWoR, Sanne, Hofdame en Edwin)

 

Bijzondere berichten:

12 juli 2017

Overleden - 11 juli 2017 - Eftichia:

Op 11 juli 2017 is Eftichia om 5 uur overleden in Athene, Griekenland. Ze was een heel trouwe lezeres van onze site, en reageerde heel actief. Eftichia worstelde al jaren met kanker. De laatste tijd was ze al niet meer online, omdat haar toestand steeds verder achteruit ging, ook door problemen met haar nieren. We werden over haar gezondheidssituatie op de hoogte gehouden door haar vriendin. We wensen haar zussen, verdere familie en vriend(inn)en heel veel sterkte toe in het verwerken van dit verlies!

Het moderating team

Update: we hebben zojuist een kaartje verstuurd naar de nabestaanden van Eftichia. Deze kun je hieronder bekijken.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 27 jun 2017 - 09:14

Josine Droogendijk
maandag 08 mei 2017 - 20:25
Berichten vanuit moderatorteam:

In de afgelopen weken heeft moderator ‘Twor’ een slechte boodschap gekregen met betrekking tot haar gezondheid. De pijn waar zij sinds vorig jaar mee te kampen heeft, blijkt te komen door een combinatie van twee nare chronische aandoeningen. In de toekomst zal Twor dus moeten leven met pijn en een stapje terug moeten doen. De blogs over oa Laurentien, koningin Mathilde en de Zweedse royals zullen minder frequent geplaatst worden. Vanaf deze plaats wens ik Twor veel sterkte toe. Liefs, Josine

Update 14 juni 2017: Eftichia is momenteel behoorlijk ziek. Ze heeft een aantal weken in het ziekenhuis gelegen. Zoals de meesten van jullie weten is ze ernstig ziek, ze heeft opnieuw kanker gekregen. Ze reageerde al weken niet meer, en we maakten ons ernstige zorgen. We hebben contact proberen te krijgen, inmiddels hebben we van verschillende kanten vernomen dat ze in het ziekenhuis lag.
Gisteren mailde een vriendin van Eftichia mij. Ze is gisteren thuis gekomen uit het ziekenhuis. Geestelijk is ze erg sterk, maar lichamelijk heel erg verzwakt. Haar nieren begaven het, en 1 van haar nieren hebben ze weer op gang kunnen krijgen. Haar eetlust is ook nog niet goed, maar ze doen hun best om haar te helpen. Ook vraagt ze om voor Eftichia te bidden. De situatie is zorgelijk. Achter de pc zitten om te reageren lukt (nog) niet. Wil je een kaartje sturen? Stuur dan gerust een mailtje naar theworldofroyals@hotmail.nl, dan mail ik het adres terug. Een hartelijke groet TWoR, mede namens Josine.

Update 12 juli 2017: Eftichia is gisteren na een lang ziekbed overleden... Wat een verdrietig nieuws! We wensen iedereen veel sterkte toe!

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

woensdag 12 jul 2017 - 16:20

Ach...
Juist vanmorgen nog een kaart voor haar gepost - maar dat is natuurlijk helemaal niet belangrijk.
Veel sterkte gewenst voor degenen die om haar heen stonden en haar zo goed hebben geholpen!

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

dinsdag 27 jun 2017 - 09:16

Goed idee ! Er is wel behoefte aan zo'n plekje binnen de log. Ook fijn dat je voor alle modenieuws en linkjes gelijk bij het jaaroverzicht kan kijken. Wil ik hier melden dat 'onze' Josine nu ook vlogger is van de mode van Koningin Máxima! En wel bij Libelle tv. Ik heb net haar eerste vlog gezien over de avondjurken van onze koningin. Leuk hoor!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 27 jun 2017 - 09:25

The World of Royals
dinsdag 20 jun 2017 - 19:45
Door mijn 2 reumatische aandoeningen heb ik momenteel erg veel pijn in mijn handen en polsen. Daarom neem ik even echt pauze qua logs, het lukt simpelweg even niet allemaal. Ik zie genoeg nieuws van Mathilde ed, maar ik hoop dat ik daar later een keer een verzamellog over kan plaatsen. Ook Catherine en Victoria komen niet echt aan bod momenteel, maar plaats gerust linkjes in het jaaroverzicht als je wat ziet!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 27 jun 2017 - 09:45

Ik heb nieuws ontvangen over Eftichia via haar vriendin, waar we onlangs ook een mail van ontvingen. Ze heeft een paar nieuwe mailtjes gestuurd.

In een mail van gisteren bedankt Eftichia's vriendin opnieuw voor alle kaarten. Ga vooral door met kaarten sturen, schrijft ze, dat wordt zeer gewaardeerd. Eftichia is bedlegerig en heeft helaas niet de kracht voor de ritten naar het ziekenhuis en het bestralen van haar blaas, waar de artsen wel toe aandringen. Ook heeft ze geen energie om zelf achter de pc te gaan zitten. Daarnaast wordt een hittegolf verwacht, en ze houden hun hart vast. Thuishulp krijgt ze helaas nog steeds niet. Gelukkig is haar eetlust iets toegenomen.

Bericht van 22 juni: ''Namens Eftichia wil ik alle MKM-ers die een kaart hebben gestuurd van harte bedanken, ze was diep onder de indruk van zoveel medeleven! Wat een lieve troost! Het ontslag uit het ziekenhuis was een sprong in het diepe, ze was er nog niet klaar voor, maar de “crisis” maakte er noodzaak van en de artsen zijn verplicht zich aan het protocol te houden.
Dat maakte het dus voor Eftichia niet zo heel eenvoudig en het is erg behelpen. Een drietal vriendinnen en haar werkster zetten zich voor haar in, door werkjes te doen, papieren te regelen, gezelschap te houden en post/email te verwerken/beantwoorden.
Ze zal binnenkort weer naar een ziekenhuis moeten om haar blaas te laten bestralen, maar wanneer dat gaat gebeuren en of ze er dan na een paar dagen weer doodleuk uitgegooid wordt, dat is nog ongewis.
Met het op gang komen van de eetlust vordert het nog niet zo, ze eet voornamelijk abrikozen en drinkt veel water.
Ze was iig heel blij met de aanmoedigende berichten, dus ik zou zeggen, ga zo door!
Ze is nog niet in staat om zelf aan de PC te gaan zitten, we hopen dat dat op den duur ook nog komt.
Ik houd u op de hoogte. ''

Het adres van Eftichia kun je opvragen bij Josine of bij mij via theworldofroyals@hotmail.nl

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

dinsdag 27 jun 2017 - 11:23

Wat fijn om weer bericht te lezen over de gezondheid van Eftichia! Hopelijk vindt zij de moed en kracht om door te gaan. Het is zwaar voor haar maar gelukkig heeft zij vriendinnen om haar heen. Eftichia, Ik wens je veel moed, kracht en sterkte en ik hoop dat je toch weer in staat zal zijn om alvast hier weer mee te lezen.
Wij missen je

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 27 jun 2017 - 13:14

Fijn om nieuws over Eftichia te lezen! Ik hoop dat ze snel genoeg opknapt om zich te laten bestralen en dat ze daarna voldoende opknapt om weer haar dingen te kunnen doen!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 27 jun 2017 - 17:05

Allereerst fijn dat je deze log geopend heb, TWOR!
Dan fijn om weer wat van Eftichia te horen! Maar jammer dat ze het zo moeilijk heeft!
Eftichia, heel, heeel veel sterkte in deze moeilijke weg! Hoop zo dat je weer de moed en kracht zal ontvangen om je verder te laten behandelen!
Sterkte toegewenst!
We missen je!

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 27 jun 2017 - 22:18

Dag TWoR en dag Eftichia,

Ik wens jullie allebei veel sterkte met dat wat er is!

Met warme groet, Marinde

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 28 jun 2017 - 11:12

Dank je wel hoor!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 28 jun 2017 - 11:56

Eftichia, alle alle sterkte!! Ik wens je echt het allerbeste toe!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 28 jun 2017 - 11:56

TWOR ook voor jou nogmaals al het beste toegewenst, ook in de acceptatie

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 28 jun 2017 - 12:21

Van ganser harte ook van mijn kant alle goeds en vooral vlugge beterschap gewenst aan zowel Eftichia als TWOR !! En ik vergeet niet voor hen te bidden !
Overigens een heel goed idee, deze "ledenlog" af te koppelen van het "Jaaroverzicht" ! De benaming zelf schept al heel wat meer duidelijkheid !

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 28 jun 2017 - 19:06

Dank je wel allebei!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 28 jun 2017 - 14:34

Margreet ,hoe gaat het nu met jou, ik denk nog vaak aan je, in verband met Jana die zo een goede band met je had en dat je voor haar veel kon betekenen in die korte periode. Heeft het al een beetje een plaats kunnen krijgen en ben je al over de eerste shock heen.? Ik mis je hier soms een beetje en denk dan dat je verdrietig bent.
nu vooral veel sterkte nog en een mooie vakantieperiode

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 28 jun 2017 - 22:22

Hallo Jeannine,
Ik ben echt helemaal blij verbaasd over je berichtje! Fijn, om te lezen dat je aan mij denkt. Dat doet me goed. Over mijn toestand schreef ik wel met Josine en Twor maar liever niet via de site.
Het gaat wel beter met me maar het gaat langzaam. Ik mis Janna enorm en de schok destijds door haar plotselinge overlijden veroorzaakte bij mij veel angst. Ik doe heel hard mijn best om dit te verwerken. Ik kom er wel uit hoor, daarvan ben ik overtuigd! Ik schrijf zo nu en dan al weer een bericht, op deze site. Het begin is er, de rest komt ook.
Bedankt voor je lieve vragen.
Ik kijk uit naar de vakantie met de familie.

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 29 jun 2017 - 12:32

Margreet, Eftichia en Twor, allemaal heel veel sterkte in alles! Heel verschillende problemen maar allemaal zwaar.
Twor, is er niet iemand die je kan ondersteunen in de blogs? Ik mis best wel de blogs over Catherine en de dames uit Zweden. Dit moet je niet zien als een verwijt, nee, dat absoluut niet. Het is een tip naar jou toe. Sterkte! En ik heb alle begrip dat je het rustig aan doet. Denk goed aan jezelf.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 29 jun 2017 - 15:38

Dank je wel! Het is wel de bedoeling dat ik ze in de toekomst weer ga oppakken, maar wel minder frequent. Sowieso schreven we niet over iedere activiteit van deze dames, maar maar af en toe een log over hen. We zullen zien wat de toekomst brengt, dank voor je tip! Josine hoopt binnenkort een log te schrijven over de Nationale feestdag van Luxemburg, die ik anders geschreven zou hebben ;).

afbeelding van Kareltje

Kareltje

vrijdag 30 jun 2017 - 18:56

Dat wordt vast een mooie log: Stephanie zag er zo goed gekleed uit!

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 29 jun 2017 - 12:33

Heel goed dat er een aparte blog is aangemaakt. Zelf ben ik zwanger en ben ik 28 september uitgerekend. Weer gelijk zwanger met Sofia van Zweden, ook het tweede kindje!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 29 jun 2017 - 15:39

Grappig joh, weer tegelijk! Gefeliciteerd! Was je met de eerste dus ook exact gelijk met haar, in precies dezelfde tijd? En wat hebben jullie gekregen, ook een jongetje?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 30 jun 2017 - 19:04

Gefeliciteerd Arianne, en een voorspoedige zwangerschap toegewenst!

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 30 jun 2017 - 18:14

wat leuk dat je het deelt met ons ,gefeliciteerd met je zwangerschap ik wens je een fijne en voorspoedige zwangerschap.Is je eerste kleintje ook een jongetje zoals bij Sofia ,dat schept een beetje een band .

afbeelding van Arianne

Arianne

zaterdag 01 jul 2017 - 19:55

Bedankt voor de lieve wensen. Ja de eerste is bij ons ook een jongetje. Heel leuk om ze met elkaar te vergelijken. Ben benieuwd of het nu ook gelijk is!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

dinsdag 04 jul 2017 - 15:43

Goed dat jullie deze log geopend hebben.

Gefeliciteerd Arianne! Ik wens je een hele fijne zwangerschap zonder complicaties:-)

Wat naar om te lezen over zowel jou, The World Of Royals als Eftichia. Ik wens jullie beiden veel kracht toe en moed om deze periode aan te kunnen. Hopelijk komen er gauw betere dagen aan! Dat wens ik jullie van harte!!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 06 jul 2017 - 19:09

Dank je wel!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 08 jul 2017 - 20:03

Update Eftichia's gezondheid:
'k Heb een mail gestuurd naar Eftichia hoe het ging, waarop haar vriendin gisteren reageerde. Ze is eergisteren weer naar het ziekenhuis geweest, omdat er iets niet goed zat met het buisje naar haar nier toe, moest opnieuw geplaatst worden. Omdat dat nogal specifiek is, is ze naar 5 verschillende ziekenhuizen gebracht om 1 van de 3 artsen te vinden die dat konden doen. Een 12-urige procedure, terwijl ze nauwelijks op haar benen kan staan. Al dat gedoe schijnen directe gevolgen van de crisis en de bezuinigingen in Griekenland te zijn. Ze is wel weer thuis, maar eet erg slecht omdat haar maag niets kan hebben, ze verliest haar krachten. Al met al, geen hoopgevend bericht.

Ze vraagt jullie nogmaals om voor Eftichia te blijven bidden en kaartjes te blijven sturen. Deze worden duidelijk heel erg gewaardeerd.

Fijn dat we zo met veel mensen haar toch kunnen steunen in haar moeite (en ik denk ook in haar eenzaamheid). Ik wil persoonlijk ook mijn waardering uitspreken dat zoveel mensen het adres opgevraagd hebben bij mij en een kaartje gestuurd hebben. Wat ontzettend lief dat jullie zo meeleven!

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 08 jul 2017 - 20:18

Bedankt Twor, voor je update.
Kennen de lezers van deze site haar adres wel?
Eftichia heeft het destijds, geloof ik, zelf op de site gezet.
Zal ik het herhalen?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 08 jul 2017 - 21:20

Herhalen hebben we bewust niet gedaan, omdat ze het zelf niet kan lezen en dus geen toestemming heeft gegeven. Je kunt het wel bij mij opvragen, en Josine heeft het adres nu ook, dus het kan ook bij haar. Zie ook de updates hierboven. Dank je wel voor je lieve aanbod hoor!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 09 jul 2017 - 09:00

Ik stuur Josine wel een emailtje om Eftichia's adres te vragen.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 10 jul 2017 - 09:51

Prima hoor!

afbeelding van Merel123

Merel123

zondag 09 jul 2017 - 07:55

Fijn om weer iets te horen over Eftichia, al had ik wel op beter nieuws gehoopt.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 10 jul 2017 - 19:57

Fijn dat we door jou op de hoogte gehouden worden. Het is helaas niet zo opbeurend nieuws.
Arme Eftichia! Zolang heen en weer reizen tussen ziekenhuizen! Ik had je wat beters gegund, Eftichia! Heel veel sterkte gewenst!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 12 jul 2017 - 09:51

Ik heb vanmorgen in mijn Mailbox het droeve bericht gekregen dat Eftichia de aarde verlaten heeft op 11/7/2017 om 5 uur in de namiddag en er op 12/7/ 2017 een gelegenheid is tot afscheid .
Veel sterkte voor iedereen die het moeilijk heeft en dat Eftichia moge voortleven in liefde en vrede

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 12 jul 2017 - 10:57

Wat een verdrietig nieuws op deze regenachtige dag. Veel sterkte voor iedereen die met haar heeft meegeleefd. Niet dat het iets uitmaakt, maar weet iemand hoe oud ze is geworden?

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 12 jul 2017 - 13:44

Eftichia is geboren in 1946 ,ze heeft me eens gemaild en in het kort haar levensloop verteld .Ik vind het een boeiend iemand ,die een heel beweeglijk leven heeft gehad. Ze heeft ooit geschreven "dat in Griekenland aan de nabestaanden een lang leven toegewenst wordt ,zodat men de overledenen nog lang kan herdenken en herinneren .Ook wees ze me er op ,dat ik bijna nooit leestekens gebruik in mijn reactie's , en sindsdien ben ik er op gaan letten van die wel eens te plaatsen want dat is inderdaad schrijven is niet mijn sterkste kant. Hoe iemand vanop een afstand toch kan helpen ,om je gewoontes te wijzigen .Ik heb genoten van haar levenswijsheid die ze meedeelde, en ben dankbaar dat ik haar langs deze site heb leren kennen.Ik hoop dat ze in het hiernamaals zeer gelukkig is ,ik geloof in leven na de dood.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 12 jul 2017 - 14:00

Dank je wel voor je mooie reactie, jeannine!

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 12 jul 2017 - 10:09

Wat verdrietig.
Ik heb steeds van haar heel persoonlijke frisse inbreng hier genoten.

afbeelding van JoJo

JoJo

woensdag 12 jul 2017 - 10:40

Wat een triest bericht op deze trieste dag..

Heel veel sterkte allemaal!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 12 jul 2017 - 11:06

Wat ontzettend verdrietig nieuws!
Wat erg is dit! Ik heb er geen woorden voor....
Sterkte voor iedereen om dit te verwerken!

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 12 jul 2017 - 11:24

Ik heb ook zojuist de droevige email gelezen. Wat een verdrietig nieuws. Moge zij rusten in vrede.
'Hij zal alle tranen van onze ogen afwissen en de dood zal er niet meer zijn.'

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

donderdag 13 jul 2017 - 14:03

Ik kreeg hier bijna tranen van in mijn ogen van jouw laatste zin Carmen!

Wat verdrietig, nare rotziekte is het. :-(
Ik wens iedereen die haar lief heeft veel kracht en vrede toe!

Mooi kaartje hebben jullie als moderatorteam gestuurd, dat wordt vast enorm gewaardeerd.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 12 jul 2017 - 12:46

Wat een verdrietig nieuws!

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 12 jul 2017 - 13:18

Wat een ontzettend verdrietig nieuws.
Ik begreep dat het niet goed ging, maar dit komt toch hard aan.
Heel veel sterkte voor iedereen die haar lief was.

afbeelding van Josine

Josine

woensdag 12 jul 2017 - 14:08

Wat zal het stil zijn zonder haar. Tjonge. Ben er echt van slag van.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 12 jul 2017 - 16:27

Ja he, je merkt het nu al heel erg, dat we haar reacties missen. We hadden het wel zien aankomen, maar ik vind het toch nog snel gegaan.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

donderdag 13 jul 2017 - 16:15

Ach, wat verdrietig! Ook ik zal haar reacties missen. Rust in vrede, Eftichia.

afbeelding van chrissy

chrissy

woensdag 12 jul 2017 - 14:30

Beste allemaal, ik ben wel niet zo heel erg actief met reageren, maar ik ben wel een zeer frequente bezoeker van Modekoningin Máxima en ik lees ook regelmatig de reacties. Het initiatief van een ledenlog vind ik hartverwarmend. Heel veel sterkte voor de nabestaanden van Eftichia. En... vanuit mijn professie en levenservaringen wil ik graag een luisterend oor zijn voor wie daar behoefte aan heeft in de toekomst.. Bosnië, bedankt voor zovele mooie items op deze wel heel speciale website. Elke dag weer voor mij een mooie afsluiting van de dag.

afbeelding van Josine

Josine

woensdag 12 jul 2017 - 15:24

Dank je wel, Chrissy!

afbeelding van chrissy

chrissy

woensdag 12 jul 2017 - 14:32

Ik bedoelde niet 'Bosnië, maar "Josine" op het einde van mijn reactie. Heeft de computer er van gemaaktz

Pagina's

Onderwerpen

© 2017 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?